Thuiswerken

Beste ouders,

Wij zijn vandaag en gisteren hard aan het werk geweest om het onderwijs voor uw zoon/dochter vorm te geven, komende drie weken.

We hebben als bijlage een handleiding toegevoegd om in Moo.nl te komen en het gebruik van Teams. Wij zullen met en via deze twee programma's gaan werken.

Voor iedere groep ziet de invulling er iets anders uit. Voor groep 5-6 en groep 7-8 zal het allemaal digitaal gaan, voor groep 3-4 zal er ook gebruikt gemaakt worden van papierwerk. Dit werk ligt woensdag 18 maart klaar. Voor groep 3 is dit tussen 9.00 en 9.30 uur. Voor groep 4 tussen 9.30 en 10.00 uur. Groep 3-4 krijgt bij dit pakket ook een nieuw wachtwoord voor Moo.nl.

Wij zullen via Teams de werkplanning klaarzetten. Dit kan per dag zijn of voor meerdere dagen en bedraagt ongeveer twee uur werk per dag. Deze planning is te vinden in een word-document onder het tabblad 'Documenten' in Teams. Zie verder de handleiding. Via Ouderportaal zal de groepsleerkracht melden wanneer er een nieuwe planning staat. 

Via Teams kunnen de kinderen of u als ouder met ons communiceren, over het huiswerk. Dit kan onder het tabblad 'Posts'. Voor spoedberichten kunt u bij de groepsleerkracht terecht via Ouderportaal.

Via deze link: https://mijn.kidsweek.nl/signup/proefabonnement/gratisthuis?herkomst=W628
Kunt u zich aanmelden voor twee weken gratis Kidsweek.

Verder kunt u zelf ook aan de slag met de volgende sites:
Wij wensen jullie veel succes en plezier!
Team Pancratius